Сутринта като тръгнах за работа и странно ромолене при ускоряване и намаляване .Като се заслушах и се изясниха нещата ,вода от вчерашния дъжд в левия праг и се кандилка напред ,назад .Ако се е случвало на някого нека сподели как е решил проблема ,Благодаря предварително !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вода в прага
Collapse
X
-
Такава простотия правеше на жената каляската. При дъжд влизаше в праговете вода, а после не искаше да излезе. Ядосах се и им пробих по две дупки. Боядисах ги. После по време на жегите през тях им впръсках горещ мазут. Помириса известно време на БДЖ , но оттогава е бетон. Вече пета година.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеБе тия прагове нямат ли си технологична тапа някъде? Тва с дупченето не ми се струва много добра идея...
Явно не съм ги открил!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщениеАз пък си задавам въпроса откъде влиза водата в прага щото колата я имам от 5 г ,а това нещо се случва за 1 път .На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Не очаквах, че ще излезе нещо като напиша в търсачката "Вода в прага".
Проблемът е същия, като горе описания. Колата е 145ца. Въпросите ми са:
1)Може ли водата да се е задържала в декоративния праг(не е QV, а с обикновен)?
Ако не е в декоративния, означава че има вода в шасито.
2)Някой измислил ли е друго решение на проблема? (Това на mordohy ми се струва логично) С какво друго може да се запълнят кухините в шасито?
Comment
Comment